A magyar filmezés sajnos arról szól, amelyet kedvenc "paródia" videómban IDE kattintva láthatunk. Ezért jutott méltatlan sorsra a Kodály generációk című film is.

 

Mivel a barikád magazinokat "elkapkodták", itt közre adom a velem készült interjút azok számára akik lemaradtak róla...

 

Terveim szerint az összes általam is hozzáférhető akapellát meg fogom osztani a letöltések menüpontban azokkal, akik esetleg remixelni szeretnének.

 

Az idei nagykoncertre már megvásárolhatóak az "elővételi" jegyek! Csak buzdítani tudok mindenkit, hogy legyen jelen ezen a eseményen!

 

Az oldal "építése" folyamatosan zajlik, bár ahogy nézem legalább 1 év lesz mire úgy-ahogy feltöltöm azt a tartalmat amit elképzeltem.

 

Kedves ide látogató! Szeretném a teljesség igénye nélkül ide vésni, azt ami hirtelen eszembe jut, a mostanában történtekkel kapcsolatban. 

 

Az oldal folyamatosan fejlődik, így mostantól a letöltések is működnek. Nagyon röviden leírom, hogy mit kell tudni erről a menüpontról.

 

Mostanában újra elvállaltam néhány hangmérnöki megbízást. Csak így "kutyafuttábban" néhány információ a stúdióval kapcsolatban.

 

Az e-mail fiókomban van egy mappa melynek azt a nevet adtam, hogy velős.

 

Legalábbis ezt a címet adta a levél írója annak az üzenetnek amely most másodikként került elő a "velős" könyvtáramból.

 

Néhány nappal ezelőtt a facebook-on írtam, hogy ügyes rajzolót keresek! Most részletezném is a dolgot!

 

Figyelem figyelem! Mivel a Magyar Földre Táborban készült remek fotókból készül egy kis videó, szeretném ha zene is lenne alatta! 

 

Kedves mindenki! Mivel mától lehet jelentkezni a Magyar Földre Táborba, egy dal is útjára indul, amely talán megadja a kezdő lökést! 

 

Figyelem figyelem! Ha minden jól megy, jövő héttől rendelhető az új pólók első "úttörő" darabja! Íme egy kép róla! 

 

Ahogy korábban említettem, elkészült a Nyeregszemle rendezvénysorozatott népszerűsíteni hivatott dal.

 

Kedves ide látogató! A weboldal feltöltésének részeként elkezdtem a régi "mozgóképeket" is felpakolni a videók menüpontba! 

 

Számos dolog van amit be kell látnom, ezért most próbálok számot vetni magammal, és úgy érzem egy új útra fúj a szél.

 

Kedves mindenki! Hosszú idő után beiktatunk néhány nap pihenést életünkbe, ezért van egy fontos közlendőnk! 

 

13 év alatt nagyon sok dolog megtörténik. Az én történetem amúgy is kellően izgalmas, hiszen már rögtön az elején... 

 

Ez a cikk arra hivatott, hogy egyszerűen és tömören informáljon mindenkit az új pólók rendelésével kapcsolatos tudnivalókról! 

 

Eljött hát ez a nap is! A 2005-ben megjelent Isten hozott... ...ördög vihet című album jelképes folytatása Ördög hozott... ...Istven vihet címmel, néhány órán belül megkezdi "életútját". 

 

Mivel többen érdeklődtetek, ezért mától lehetőség van a korábbi pólókat is beszerezni a készlet erejéig!

 

Ebben a cikkben röviden megpróbálom összefoglalni a "fankadeli cipő" történetét, illetve a fontosabb tudnivalókat a témával kapcsolatban.

 

Az elmúlt hetekben csendben frissítettem a letöltések menüpont akapella részlegét. Talán érdemes erről néhány szót szólni.

 

Ismételten egy levélre válaszolok mely úgy gondolom érdekes és izgalmas témát feszeget. Íme egy 14 éves lány sorai:

 

Egy kis különlegesség azok számára, akik nem csak futólag foglalkoznak a "fankadeli féle" zenével.

 

Figyelem figyelem! Egy kis segítségre volna szükségem! A vállalkozó kedvűek egy plakátnak futhatnak neki! 

 

Hölgyek és urak! Kicsik és nagyok! Innentől hát rendelhető a Tarsoly című egy estés utazás! Köszönöm mindenkinek aki megtisztel!

 

Kedves olvasók! Mostanában gombamód elszaporodtak a jelzések melyek szerint mindenféle helyen megtalálható vagyok, de... 

 

Már csak napok választanak el mindenkit attól, hogy megtekinthesse milyen féle-fajta pólók lesznek rendelhetőek első körben!

 

Sokan keresnek rajtam keresztül alapzenéket, ezért készült ez a cikk, hogy ezen folyamatot leegyszerűsítsük.

 

Végre elindult a fankadeli pont hu webáruháza, amely szerintem azt tudja, amit tudnia kell, és természetesen kissé fejletebb mint a nightchild pont hu bejáratott rendszere.

 

A tervek szerint március 15-én jelenik meg a Tarsoly címet viselő válogatás album, amely az elmúlt 13 év dalait foglalja magában. 

 

Egy új dal került fel a youtube oldalamra, amely a Maffiabetegség címet kapta. A fogalom a google szerint általam kel életre.

 

Mondhatnám, hogy biztos sokan kíváncsiak az új albumra és a vele kapcsolatos információkra, de valójában fogalmam sincs, hogy mennyien.

 

Még csak véletlenül se gondolja senki, hogy elhanyagolom a weboldalt! Új év! Újult erővel próbálom összehegeszteni sok év termését! 

 

Fontos megjegyeznem, hogy a következő cikk nem a kereszténységről (bármit is jelentsen számomra ez a fogalom) kialakult képemet hivatott vázolni, hanem kizárólag a levél írójának kérdéseire összpontosít!

 

Egy olyan témához kell most nyúlnom melyet már több ízben kicsontoztunk, sokaknak mégis újdonság, és egyben "kérdés" is lehet.

 

Idézet a Salátamagazinról:
"Kedves olvasók és hallgatók!

 

ahogy jövök be az ajtón... mindig elmondom magamnak... majd tavasszal rendbe teszem az udvart.. és persze rendbe is kellene tenni...

 

...az alábbiakban idézett levélváltásom egy szlovákiai magyar sráccal nem kommentálom bővebben

 

Kedves olvasó.
Nagyon röviden próbálom összefoglalni a történteket. Tegnap délután készült el édesapám a Napok felett, idők alatt című szám videójához kitalált rajzokkal.

 

...talán nem bánja a kedves olvasó ha a továbbiakban nem méltatom válaszra tamást, aki az utolsó szó jogán azt hozta nyilvánosságra, hogy én szexweboldalt üzemeltetek...

 

A Salátamagazin FankaDeli topicjába írtam:

 
1 2 3