Kedves barátaim! Elérkezett egy újabb korszak az én történetemben. Korábban sok helyen írtam és meséltem már arról, hogy mire készülök. 

 

Kedves jelen-lévők!
Elérkezett a pillanat, hogy közre adjuk a tavaszi fellépés-sorozat helyszíneit és időpontjait.

 

"Fel kell állni, ha az élet ellök"... szólt az új lemezen. De nem csak olyankor! Fel kell állni, amikor a saját igazadat kell megvédened, fel kell állni minden alkalommal, amikor magadért - és így a világért - tenni akarsz.

 

Kedves Barátaink! Fontos változás az őszi turné menetrendjében, hogy a Pécsett tartandó koncert – most pénteken, szeptember 13-án – az UNIV Lounge helyett a Pécsi Sörházban kerül megrendezésre! A pontos cím: Xavér utca 19.

 

Drága barátaim! Már megrendelhető a webáruházból az Egyszer Élünk Örökké album!

 

Kedves jelen-lévők!
Elérkezett a pillanat, hogy közre adjuk az őszi fellépés-sorozat helyszíneit és időpontjait! Immáron élőzenekar nélkül indulunk útnak.

 

Kedves barátaim! 3 gyűjtői lemez új árral rendelhető a webáruházból, amivel szeretnénk támogatni a gyűjtemények kerekedését!

 

Kedves egybegyűltek!

Szeretném megosztani veletek, hogy mi a véleményem (véleményünk) a YouTube-ra való feltöltésekről, illetve mik a nyers tények jelenleg!

 

Kedves olvasó!

A naptár szerint ma lettem 30 éves, illetve egészen pontosan majd este tíz körül. Persze a naptárral sosem ápoltam túl jó viszonyt.

 

Drága barátaim! Nagyon röviden próbálom felvázolni a következő 1-2 hónapot, a teljesség igénye nélkül. Most csak a legfontosabb 2 dologra koncentrálnék.

 

Kedves ide látogató! A magyarfoldre.hu oldalon jelent meg legutóbbi írásom, melyből sok aktuális dologra fény derülhet, ha esetleg más forrásból még nem tudsz róla!

 

Drága barátaim! Néhányan már tudjátok, hogy pénteken búcsúkoncert lesz... amit itt most nem is részleteznék. Az ezzel kapcsolatos írásom IDE kattintva tudjátok elérni!

 

Kedves barátaim! Kissé elhanyagoltam ezt az oldalt az utóbbi időkben, mert egyszerűen képtelen voltam utólérni magam.

 

Kedves barátaim! A magyarfoldre.hu oldalon a közelmúltban eszközöltem egy hosszabb írást, amelyben viszonylag sok témát érintek. Ezt IDE kattintva tudjátok elérni.

 

Kedves barátaim! A cipők lekerültek a webáruházból, mert már van néhány méret amiből nincsen készlet, viszont mivel a legtöbből még van, ezután is beszerezhetőek lesznek.

 

Kedves jelen-lévők! Örömmel jelentem, hogy a Reck 2 munkálatai célegyenesben vannak, de még néhány métert futnunk kell!

 

Kedves barátaim! Sok helyen még mindig annyira reménytelen az információáramlás, hogy a zenekarral együtt arra jutottunk: Önszerveződünk!

 

Kedves barátaim! Azt gondolom, hogy mondhatom, hogy az elmúlt 2 évben már a korábbi gyerekbetegségeket áthidalva olajozottan működött csomagküldésünk. 

 

Figyelem! Elővételes jegyek már kaphatóak a Publin Music Pub-ban 15:00 és 02:00 között a hét minden napján, illetve a Nyugati Pályaudvarnál lévő Retro ABC-ben (Non Stop).

 

Kedves barátaim! A 1Music csatornán leadott interjú megtekinthető a Videók menüpont alatt, illetve a Letöltés menüpont alól letölthető Nyerges Attilával közös interjúnk a Lánchíd rádióból.

 

Kedves olvasók! Talán a legfontosabb hír erre a hónapra, hogy hamarosan 29 éves leszek! Illetve dehogy! Vagyis tényleg annyi leszek, de ez közel sem a legfontosabb! 

 

Kedves olvasó! Hogy mit fogsz gondolni az új dalomról, nem tudhatom. Talán a legszomorúbb számomnak hiszed majd, pedig valójában a legvidámabb.

 

Kowalsky barátom lerántotta a leplet készülő lemezünkről. Eddig ugye csak dalokról volt szó, de egy friss interjúban elszólta magát.

 

Kedves barátaim! Itt a tavasz és szeretném ha belátható időn belül elkészülne az első "igazi" Magyar földre mozgalmas póló!

 

Kedves olvasó! Jövő vasárnap Budapesten van alkalmunk találkozni, illetve elkészült az idei Magyar földre tábor facebook adatlapja is!

 

Kedves ide látogató! Itt a tavasz, és ez számomra olyan édes-savanyú így a 28. életévemben. Ha még nem láttad az új klippet akkor íme:

 

Kedves zenéket író ide látogatók! A letöltések menüpont alá újabb akapella került feltöltésre, melyet innentől farigcsálhattok!

 

Sokan talán már tegnap észrevették a FankaDeli topicból, vagy éppen a facebook oldalamról, hogy megérkezett egy új dal!

 

Eddig 50-en tiszteltek meg azzal, hogy A piros ruhás nő című dalt egy SMS fejében letöltik.

 

Egy új kedvezményes csomag került fel a webáruházból rendelhető lehetőségek közé melynek neve: LélekJelenLét csomag

 

Kedves cipő, póló és lemezrendelők! Elvégeztük a sorok rendezését és évi leltárunkon is túl vagyunk, úgyhogy mától minden olajozottan működik tovább! 

 

Zente fiam születése körüli képek. Több csomagot tervezek, most íme az első.

 

Családi fotók a közelmúltból (2009-2010)

 

Néhány kép baba koromból. Érződik rajtuk, hogy más világ volt. Nem jobb vagy rosszabb, csak más.

 

Néhány sort írtam e friss dalhoz, melyet youtube oldalmon meghallgathatsz, illetve egy SMS fejében letölthetsz a www.magyarfoldre.hu oldalról!

 

2003 és 2006 között készült képek, ismert és kevésbé ismert emberkékkel, főleg Night Child tagokkal.

 

Talán így fordíthatnám le, hogy számomra mit is jelent amikor valaki "idegenül" szólva "remixel" egy dalt. 

 

Kedves olvasók, illetve első sorban azok akik megtiszteltek az utóbbi időszakban egy-egy póló, cipő, illetve lemez rendelésével! 

 

Egy eddig számomra szinte elképzelhetetlen történés keretein belül a Hungaricával közös koncertet adunk februárban a Petőfi Csarnokban!

 

Idézet a www.magyarfoldre.hu oldalról:
A tegnapi nap folyamán, a karácsonyi készülődés közepette már nem volt időm feltenni a Szép is... ...jó is! soron következő adását, de most pótolom a hiányosságot! 

 

Szerdán, 21-én Budapesten a Turániában lesz "dedikálás", beszélgetés meg miegymás velem, az új album kapcsán, 11:00 és 13:00 óra között!

 

Ezennel bejelentem, hogy nincs más hátra mint előre! Innentől rendelhető az ebben a pillanatban megjelent ...LélekJelenLét... című album!

 

Amint a kedves olvasó azt láthatja, percről percre változik az oldal. Reményem szerint néhány héten belül üzembiztosan működik majd a rendszer!

 

Valószínűleg többen láttátok már a Napok felett, idők alatt című dalhoz készült klippet. Már a rendezői változat is megtekinthető!

 

Egy új dal landolt a youtube oldalamon, melynek alapzenéje néhány olvasónak ismerősen csenghet. 

 

Egy új album leadása előtt mindig "izgalmasak" az utolsó napok, hiszen szokásomhoz híven még az utolsó percekben is találok "hibákat".

 

Az imént írtam ki a mellékelt szöveget a facebook oldalamra, egyik szemem sír a másik nevet jelleggel: 

 

Az új dal már meghallgatható és letölthető a magyarfoldre.hu oldalról egy sms fejében! Köszönöm mindenkinek aki ilyen módon is megtisztel és támogat!