2003 és 2006 között készült képek, ismert és kevésbé ismert emberkékkel, főleg Night Child tagokkal.

Gőzzel és Siskával valami miskolci fellépésen. Gőz sajnálatos módon vízszintesen távozott a helyszínről, és nem azért mert valaki leütötte. Mindig jót mulatok ahogy látom fedett helyen a szélfogókat a mikrofonokon.

 

A Megkajáltok mindent című MC Gőz szám klippjének forgatásán. A Tescos napszemüveg alapfelszerelés volt annak idején. Ez a piros NC Wear póló, pedig a mai napig fel nem foghatom, hogy hogyan lehetett ennyire "bonyolult". Jellemző módon ebből adtuk el a legtöbbet (vagy 100 darabot).

 

A Rap neked meg a csajodnak című dal klipjének forgatásán. Itt még viszonylag józanok voltunk, de tény, hogy utána nagyon-nagyon csúnyán berúgtunk. Katona Norbi barátom autójában mintegy fél millió forintos kárt keletkezett, mivel ő úgy gondolta némi Spicc 80 után, hogy a búzamezőn fog rallyzni.

 

Kojsszal 2005 körül, még a klasszikus bordó opeljében. Sok számban esett szó arról az autóról.

 

Artoscsabával és MC Gőzzel a Halott Finuccsi klip forgatásán, valahol a 7. vagy a 8. kerületben. Jellemző a ruhatáramra, hogy a mai napig hordom azt a rövid nadrágot.

 

2003 körül, nem sokkal a Veletek debütálása után Pécsen a Kész Face partiban. Tipikus pózolós kép, bár nehéz volna megmondani, hogy Gőz pózol velem, vagy én Gőzzel. Talán inkább az utóbbi, mert akkoriban Gőz "sokkal nagyobb" név volt, minden szempontból.

 

A Mese című szám klippjének forgatásán 2004-ben. Itt volt az első óriási "üzleti" hiba amit vétettem. 300e forint körül volt a költségvetés, ami később nagyon hiányzott az előre lépéshez. A Viva nem játszotta a klippet, youtube pedig még a fantáziánkban sem létezett. Szóval ez nagy baki volt, bár a klip szerintem "aranyos lett".

 

Szintén a Megkajáltok mindent című dal klipjének forgatásán az 5. kerületben a 2006-ban megostromolt tévé székház előtt. Gőz ismerősétől kölcsönkapott low-rider-ben, hulla fáradtan. A klippet én forgattam, és vágtam, bár később az a vád ért Gőztől, hogy direkt rosszabbra csináltam mint a saját videóimat. Szerintem a mai napig az egyik legjobb klip az ilyen "handycam-repp" kategóriában. Érdemes megnézni. Valójában beleadtam anyait apait.

 

Szintén a Kész Face partin Zozival, Zefillel és Misivel. Misi anno a legjobb barátom volt (Kojsszal együtt), Zozi készítette a Minden kincsem alapjait, valamint az akkori zenekarban basszusgitáros volt. Azóta már sok helyen játszott, például Mester Tamásnál, Kaukázusnál és a többi.

 

Papóval Miskolcon. Azt hiszem az volt az az időszak, amikor képtelen voltam megbarátkozni az arcommal, így túlnyomó részben valami hülye fejet vágtam a fotókon.

 

Gőzzel valami "diszkós" fellépésen. Kemény dolog volt éveken keresztül zselézni az ember haját.

 

Az Isten hozott... ...ördög vihet című album borítójának fotózásán a kecskeméti Széchenyi városi panelrengetegben.

 

Landival a Bloose Broavaz tagjával, illetve anno az eléggé közismert és közkedvelt Fürkésző Elemek tagja volt. Senki című számát sokat játszottam a kedd esti műsorban. Kár, hogy az abban elhangzó dolgok pont a saját csapartásaira "is" vonatkoznak.

 

Egy viszonylag elterjedt kép rólam. A kecskeméti Gong Rádió teraszán készült egy kedd este amikor Mentha volt a vendég. Tehát nem nehéz kitalálni, hogy ki készítette. Egész este egymást fotóztuk mint valami elfuserált tinilányok.

 

2005 körül Kojsszal Gőz szüleinek nyaralójában. A hedonizmus évei voltak ezek. A minőség nem számított, csak mindenből sok legyen.

 

Még mindig a miskolci fellépés. Nem meglepő módon Gőz nem tudja hova kell nézni, viszont szintén természetesen módon Siska mindenkit el szeretne takarni.

 

A Rap neked meg a csajodnak című album borítójának fotózásán készült. Itt úgy 1-2 hónapja legalább nem látott fodrász. Nem is igazán értem, hogy ezt hogyan is gondoltam.

 

Maszkurával és Kojsszal a Gong Rádió teraszán. Aki ismeri Szabit valószínűleg egyet ért abban, hogy ez egy jó kép róla. Rólam már annál kevésbé. Szűz Máriára hajazok a leginkább, Kojsz viszont hozza a "standardot".

 

Kolbász és málnaszörp a kecskeméti kispiacon. Manapság már nem biztos, hogy bevállalnám, de fiatalon vakmerő az ember.

 

Azzal a lánnyal akinek a Semmi más című dalt írtam a Viszem a balhét című lemezről. Kemény történet volt. Sokat tanultam belőle, persze mint mindenből.

 

Gőzzel szintén Miskolcon. Egy időben sokat jártunk oda. Pénz kevés volt, de hangulat annál inkább. Hazafelé pedig terveztük a fényes jövőt, miközben általában lefagyott minden végtagom, ugyanis Kojsz láncdohányos jelleggel cigizett a kocsiban.

 

Soha életemben nem éreztem magam sehol olyan rosszul mint az Animal Cannibals táborokban. Talán a Sziget Fesztiválnak nevezett valami tudja megközelíteni ezt a tapasztalást.

 

Szintén Mentha készítette Kecskemét főterén. Az Isten hozott... ...ördög vihet című album cd korongján látható.

 

Siskával a kecskeméti nagypiac melletti El Bandinál. Sokat beszéltünk ezekről a hamburgerezőkről anno a kedd esti műsorokban. Annyi gyorskaját ettünk egy időben, hogy nem is csodálom, hogy olyan a régi "kollégák" egészségi állapota amilyen, hiszen egyesek a mai napig sűrűn esznek ilyesmiket.

 

Szép cipó fejem volt. Lengyelpiaci farmerkabát, meg ami kell.

 

Az Égből pottyant mese címet viselő kislemez borítójának fotózásán. Jó buli volt.

 

A Srácok névre hallgató székesfehérvári csapattal. Aki hallotta valaha őket, annak nem is kell kommentár.

 

Suppah. Na ő egy olyan ember volt akivel képtelen voltam összebeszélni. Nem voltunk testvérlelkek. Vagy ha igen, akkor rossz testvérek.

 

Tárcsás hús sütés Misi egykori barátoméknál. Le se tagadhatnám, hogy 5 év volt köztünk a lánnyal. Elképesztően kölyök fejem volt.

 

Siska klipforgatás. Jellemző kép. Én alkotok, a többiek játszóházaznak.

 

Wherdeevel, Misivel és Kojsszal. Misit szerették a lányok, volt is belőle baja elég.

 

Nincs jobb szó rá. Kölyök.

 

Misi feleségével. Azóta több babájuk is van ha jól tudom.

 

A "rém-sráccal".

 

Anno még poénos volt a "buziskodás". Mára már nem az. Ryzoval és Gőzzel a régi szobámban, azon a bizonyos "negyediken".

 

Gőzzel egy Mohaman által szervezett bulin. Emlékezetes volt, bár a közönség nagy része bármire csápolt volna, tökmindegy volt nekik "mit kaptak".

 

Rap neked meg a csajodnak borító fotózás fodrász után.

 

Még mindig kölyök.

 

Siska lelkes volt. Egy ideig.

 

Az Ezt most valódi főszereplője.

 

Isten hozott... ...ördög vihet borító fotózás.

 

Pózoltunk.

 

Kár, hogy mire érdemes lett volna klippeket forgatnom, addigra belefáradtam.

 

Sosem tudtunk pénzt keresni. Hiányzott az a bizonyos "zsidó" vér belőlünk, legalábbis belőlem biztos. Mindig görcsöltünk mindenen, így aztán a pénz messzire elkerült. Játszani persze játszottuk a színházat.

 

Kazincbarcikai srácokkal. Rotter és Oli. Jó gyerekek voltak, remélem jól vannak.

 

A "negyediken" "szépiában".

 

A Gong Rádióban. 18 éves koromtól 27 éves koromig nyomtam. Bőven elég volt.

 

A "negyediken". A kedvenc kislámpámmal. Igen, jól érzi az olvasó. Volt vagy 2 méter széles a szoba (vagy talán még annyi se), és 3 méter hosszú.

 

A majdnem teljes csapat. Sokat tanultunk egymástól. Legalábbis én biztosan. A Régi csibészek című szám illik is ránk.