"Fel kell állni, ha az élet ellök"... szólt az új lemezen. De nem csak olyankor! Fel kell állni, amikor a saját igazadat kell megvédened, fel kell állni minden alkalommal, amikor magadért - és így a világért - tenni akarsz.

A nyelvünk gyönyörű tükör, mert ez ugyan így igaz a fizikai valónkra is. November 16-án a Kreck Live, Justice, Dev, az LLP és Masker és jómagam együtt lépünk fel a budapesti Iskolában, és olyan bulit csapunk, hogy...


...de ehhez neked is fel kell állni a székből! Még ettől az álomszerű valóságunktól is iszonyat eltávolodtunk. Persze nagyszerű érzés, mikor sok ember eljön, de az majdnem mindegy hogy bennünk mi játszódik le. Azon leszünk hogy ti jól érezzétek magatokat, viszont a végén egy fog számítani... hogy Ti, EGYÉNileg lépést tettetek!
Én személy szerint már nagyon várom, hogy találkozzunk. Persze itt a web, ahol mennyiségileg sokkal többetekkel tudunk kapcsolódni, de ezt a kapcsolat minősége bánja, méghozzá mocskosul... teljesen más koncert után lekezelnem és beszélgetnem valakivel, mint üzenetet írni neki. Valami van, amit bitekkel nem tudok átadni! Közösségi élménynek sem utolsó az ilyesmi, emlékszem "aktív bulizó" korunkban mekkora dolog volt kilépni otthonról és egy-egy koncerten összejönni a barátokkal, vagy újakat megismerni. Ne aludjátok át az életet, barátaim!

Fanka turnézáró poszter

Talán annyit még érdemes tudni, hogy az esemény különleges, mivel a tavaszi koncerttel ellentétben immáron élőzenekar nélkül indulunk útnak. Tehát a dalok az eredeti alapjaikra lesznek előadva!

Ráfér még erre az eseményre, hogy adjátok tovább a hírét! Legyetek kedvesek meghívni az eseményre a környékbeli ismerőseiteket, illetve továbbadni a hírét, mert egyre kevesebb az idő, és még kevesen tudnak róla! Ne feledjétek... "nem elég érteni, tapasztalni kell". Ketyeg az óra...

https://www.facebook.com/events/580664905302978/

Időpont: 2013. november 16.
Helyszín: Budapest, Iskola (1061 Budapest, Hegedű u. 3.)
Belépőjegy: 1.000 Ft (Elővételben nem vásárolható, csak a koncert estéjén a helyszínen.)

Előzenélnek:
Kreck Live - https://www.facebook.com/krecklive
Justice - https://www.youtube.com/watch?v=nXQwdwfnpGI
Dev - https://www.youtube.com/user/devcafe
LLP - https://www.youtube.com/watch?v=-Pi6RHNMk70
Masker - https://www.youtube.com/watch?v=E83DIjvTg2w

Idén nyáron voltunk már egyszer az Iskolában, s hogy mennyire éreztük jól magunkat, arról meséljenek a képek!