Drága barátaim!

Nagyon röviden próbálom felvázolni a következő 1-2 hónapot, a teljesség igénye nélkül. Most csak a legfontosabb 2 dologra koncentrálnék.

Az első az új album. Amelynek címe: Egyszer élünk örökké


13 dal lesz hallható rajta melyek közül néhányat már ismertek a youtube csatornámról. Az album tematikája - talán mondhatom - jó szokásomhoz híven, hogy ismét formabontó lesz, legalábbis magamhoz képest. Ilyet eddig még nem csináltam, de a poént nem szeretném lelőni. Remélem nem is várjátok el tőlem. Kása Andreas gyönyörű borító terve segít majd vizuálisan is megkaparintani a kulcsot, mely ennek a lemeznek a lényegéhez vezethet. Az ára 2500 forint lesz a webáruházban illetve a rendezvényeken.

A második nagyobb ügy Tozonak köszönhető. Polgári nevén Tóth Zoltán volt mindenféle, - többek közt Mr. Universe - és most is rengeteg dologgal foglalkozik a testépítés és sport világában. Élete egyik nagy "projectje" a G-Flex mint olyan, a terjesztéstől a tanításig minden ami a G-Flexxel kapcsolatos. Szóval neki köszönhetően edzésben vagyok, és Tozo elmondása alapján, ha becsületesen csinálom, akkor 90 nap múlva már látható eredmény lesz a testemen. Nem feltétlenül változik meg nagyon a testsúlyom csak éppen átformálódik néhány milliárd atom, ami talán helyes is! Vagy, hogy úgy mondjam éppen ideje lenne. A történet rátok eső hányada további két részre osztható. Először is egy kis videósorozaton keresztül nyomon követjük, hogy mi is történik velem, és hogyan is csinálom, továbbá ha esetleg úgy látod, akkor te magad is kipróbálhatod a dolgot. Ez hamarosan úgyis ki fog derülni! Előre is jó szórakozást kívánok, ha már nekem nem olyan szórakoztató, amikor fekszem a földön félájultan. :)

A harmadik dolog pedig a zeneírók számára egy kis különlegesség, legalábbis remélem, hogy annak veszik, hiszen elérhetővé tettük a letöltések menüpont alól az Ez a mi mesénk, és az A bölcsődtől a sírodig című dalok akapelláit, hogy bárki remixet készíthessen aki szeretne! Hajrá hajrá!

Továbbra is nagyon szépen köszönöm és köszönjük mindenkinek aki támogatja utunkat az eredeti lemezek beszerzésével!

Ölellek benneteket!

Utóirat:

Április 7-én ismét találkozhatunk Budapesten egy beszélgetés keretein belül, illetve szeretett feleségem Andi is tart külön egy foglalkozást lányok részére! Az esemény adatlapja IDE kattintva érhető el. Remélem találkozunk!