Kedves ide látogató! Itt a tavasz, és ez számomra olyan édes-savanyú így a 28. életévemben. Ha még nem láttad az új klippet akkor íme:

A Hunok mantrája lemezről, az albumot záró utolsó dalhoz készült videó, amelyről a www.magyarfoldre.hu oldalon a következőket írtam:


"Úgy gondolom érthető ha először az új videóról ejtek néhány szót, hiszen még arra sem jutott idő és energia az elmúlt héten, hogy egy hírt kihelyezzek róla. Ez persze szinte hihetetlen és érthetetlen ha valaki "marketinges" fejjel gondolkodik, de mifelénk ez ugye nem nagyon szokás. Sokan talán már észrevették és látták is az új klipet, amely a Hunok mantrája albumon található "záró" dalból készült. Fontos megjegyeznem, hogy záró dal, mert ez a mozzanat valóban egy vezetett meditációt hivatott lezárni, amit sokan észre is vettek, illetve néhányan meg is tapasztaltak. Az Orbán testvéreknek hálás vagyok, hogy a dalt, amelynek alapzenéjét TheUjoNCBeats néven munkálkodó barátom készítette, ilyen - szerintem igényes képi világgal támogatták meg. Ahogy az utóbbi időben többször is hangsúlyoztam, a vizualitást fokozottan fontosnak tartom, és arra szeretnék törekedni, hogy minél több dalhoz készülhessen mozgókép. A vizualitás amúgy kulcsra zárt kapukat könnyedén nyit ki, de ezt most részletesebben nem érdemes taglalni. Mindenki számára erősen ajánlom a www.21orban.com nézegetését, mert ez a két fiatalember egyszerűen elképesztő dolgot képvisel. A "szarból várat építünk" kategórián ez már jócskán túlmutat, majd megértitek a "kisfilmek" megtekintése közben. Ez a két fiú megtestesíti azt az alkotási - belülről eredő - kényszer nélküli kényszert amiről mindig szót ejtek, amikor a boldogságról kérdeznek tőlem! Az, hogy a jelen "Magyarországi" körülmények közt enyhén szólva hátrányos helyzetben vannak a "filmiparban", ne is firtassuk. Lesz ez még máshogyan! Zenésztársaim pedig bátran keressék őket, mert ahogy mondani szokták "piacképes" áron dolgoznak, és úgy gondolom a várható végeredményt tekintve nyugodtan aludhat a kedves "ügyfél". No ennyit a reklámról. Még egyszer köszönöm nekik, és a szimatom azt súgja, hogy fogunk még együtt tevékenykedni, de természetesen nyugtával dicsérjük a napot."

A teljes cikket, melyben "mindenféle" dologról ejtek szót, IDE kattintva tudod elolvasni.

Ahogy korábban említettem 2 különböző formációval is készült közös dal az elmúlt hetekben. Az egyik formáció tulajdonképpen maga Kowa, vele több dalt is felvettünk, illetve ha minden jól megy, közös koncertek is lesznek. A másik formáció már valóban "formáció", ők az Ismerős Arcok. Velük egy interjút is forgattunk a magyarfoldre.hu tévével, amit hamarosan láthattok az oldalon! A Kowás dalok szerintem 1-2 hónapon belül hallhatóak lesznek!

Néhányan érdeklődtek az utóbbi időszakban, hogy a korábbi lemezeket, melyek már fizikai formájukban nem rendelhetőek, hogyan tudnák úgy beszerezni, hogy közben mégis támogatnak. A www.magyarfoldre.hu SMS piaca ad erre lehetőséget. Innen már a REPP LP és az Isten hozott... ...Ördög vihet lemez is letölthető. IDE kattintva tudhattok meg több információt a dologról! Köszönöm mindenkinek aki megtisztel egy SMS küldéssel!

Ettől a pillanattól pedig megrendelhető az Olvadjon a jég című kislemez, amely gyűjtők, jégkorong-szerelmesek, illetve támogatók számára lehet érdekes, mivel ez az egy dal szerepel a korongon! Köszönöm mindenkinek aki megtisztel és egyben támogat a lemez beszerzésével!

Szép tavaszi pillanatokat kívánok mindenkinek!