Kedves barátaim!
Az egómnak egy-egy pillanatra még talán ijesztő is, a tudatom pedig jól szórakozik ezen... lényeg a lényeg... pénteken (április 17) lesz 32 éve, hogy kiemeltek édesanyám - Vilma (néni) hasából.
Örömteli számomra, hogy a Csigákat gyűjtöttünk lemezzel ajándékozhatom meg egyrészt önmagam, másrészt "titeket" - hiszen úgy érzem ez amúgy is sokkalta "jobb" dolog, mintha meghívnék mindenkit egy italra. No persze Isten útjai kifürkészhetetlenek, így hát még az is lehet, hogy mindkettő összejön!

Nem tudom miért alakult ez így, de egész életemben fontos volt számomra a születésnapi összejövetel. Névnapot sosem ünnepeltem, valamiért nálunk nem volt szokás... (no persze én ezen is változtattam és mára mind az 5 és a 6. ismeretlen Ferencet is ünneplem, kisebb ajándékokat, meglepetéseket elfogadok!) ...viszont a születésnapi zsúroktól kezdve, kamaszkoromon át, kivétel nélkül minden évben volt valami házibuli, vagy kibéreltünk Szárika barátommal egy helyet, később kertimulatságok és a többi... 

A 30. születésnapom volt életem legnagyobb meglepetése. Függetlenül attól, hogy ahogy az lenni szokott a sok száz meghívottból (akiket Andi intézett ugye) csak 60-70 volt ott... azt gondolom az amerikai filmek klisé születésnapi meglepetésbuli jelenetét megszégyenítő, vagy inkább megkoronázó és négyzetre emelő dolog volt az amit ilyen formán közösen átélhettem azokkal, akik ott voltak. No persze az élet megy tovább... és most 32 jön. Április 17-én.Így hát meg kell, hogy mondjam, kiváltképpen kézre esik nekem, hogy az április 25-én tartandó budapesti "magyarföldrés" bográcsozáson ünnepeljem azt, hogy 32 éve én is tapasztalhatok és játszatom az életet ebben a formában, amit most fankadelinek hívok. A rendezvény pontos adatait IDE vagy éppen IDE kattintva érhetitek el!Erre már csak azzal szeretnék rátenni egy lapáttal, hogy invitálok minden budapesti és környékbeli - vagy az erősebb szándékúakat szerte a világból - "háttársam", hogy ha csak egy percre is, de legyen ott velünk (!) - mert velem ott lesz a Csigákat gyűjtöttünk album, ami azt jelenti, hogy ott postaköltségtől kímélten mindenkinek aki jogosult rá, egy kézrázás árnyékában át tudom azt adni!Azt hiszem ezen pontok összessége - bár nem iszunk előre a medve bőrére - mutatja az utat... és vélhetően ez egy csodás nap lesz. Mint a többi persze... de érted kedves olvasó, ugye!?