Mondhatnám, hogy biztos sokan kíváncsiak az új albumra és a vele kapcsolatos információkra, de valójában fogalmam sincs, hogy mennyien.

És persze azt is mondhatnám, hogy nem is érdekel, hiszen "magamnak zenélek", de ez sem volna az amit valójában gondolok. Az új album címe az eredeti elgondolás szerint Leltár miatt zárva lett volna, de mivel azt a bizonyos leltárt melyre a cím utal, időközben elvégeztem, így megváltozott a lemez címe és a dalok is kissé máshogyan alakultak.


Az album címe így hát az lesz, hogy: lélek-jelen-lét. Hogy pontosan milyen formában lesz írva, kötőjellel vagy csak szóközökkel, még nem tudom, de ez nem is olyan fontos. Magát a szóképet valószínűleg sokan értik. Ezekben a percekben jelent meg a youtube oldalamon egy előzetes is, amely egy videóklipből mutat meg néhány felvételt. A dal címe amelyből a klip készült: Amit nem lehet szavakkal. Ez a dal volt az első amely elkészült az albumról és azonnal azt éreztem, hogy "igen, ezt akarom elmondani, végre sikerült megfogalmaznom". Ezért aztán idejében neki tudtunk látni a klip elkészítésének, hogy az albummal egy időben napvilágot láthasson. A képsorok minőségéért a Blende Studio a felelős, de természetesen ezalól az arcom kivételt képez, mivel azért a szüleim a felelősek. A pocakomért már nem, hiszen azt én "gyártottam", de azzal mostanában ki is vagyok békülve. Na szóval íme ez a kis "kedvcsináló" a hamarosan megjelenő új koronghoz és videókliphez: