Hölgyek és urak! Kicsik és nagyok! Innentől hát rendelhető a Tarsoly című egy estés utazás! Köszönöm mindenkinek aki megtisztel!

Annyi változott az eredeti tervhez képest, hogy a csomagban lévő plakátok mégsem lettek dedikálva, mivel arra jutottam, hogy az aláírás annyira személyes dolog, hogy ahhoz szemkontaktus szükségeltetik. Dal listát szintúgy feleslegesnek érzek közzétenni az albumról, hiszen bőven elég információ az, hogy 80 perces az anyag.


Itt természetesen nem arról van szó, hogy meglepetést, vagy éppen zsákbamacskát "vásárol" az ember, hanem arról, hogy a lemezhez tartozik egy korábban már említett használati utasítás, ezáltal nem véletlenül azok a dalok kerültek rá amik. Őszintén remélem, hogy mindenki számára egy emlékezetes utazás lesz a lemez hallgatása, főleg úgy ha betartjátok a használati utasításban foglaltakat! Még egyszer köszönöm mindenkinek aki támogat! Liturgiába nem kezdenék, hogy miért "fontos" megvenni eredetiben a lemezeket, hiszen fontosnak nem is fontos, inkább csak "érdemes". Aki rendelkezik eredeti lemezzel úgyis tudja miről beszélek, aki pedig a torrenten próbálja kielégíteni fankadeli féle zeneéhségét az még egy darabig valószínűleg úgysem fogja felfogni, ez pedig nem az én dolgom, hanem az övé... Szép napot és jó zenehallgatást kívánok mindenkinek!