Kedves olvasók! Mostanában gombamód elszaporodtak a jelzések melyek szerint mindenféle helyen megtalálható vagyok, de... 

...ezeket a jelzéseket természetesen két részre kell osztani! Az egyik fajta az, amikor valaki teljesen logikusan azonnal rájön, hogy nem rólam van szó, csak valaki fankadeli vagy fanka néven ír valahol, valamit. A másik fajta egy kevésbé "vidám" eset, amikor is egyesek tőlem amúgy igencsak távol álló helyeken valóban képesek elhinni, hogy velem érintkeznek.


Lásd például pornó oldalakon, vagy éppen illegális letöltő oldalakon. Kedves olvasó! Őszintén remélem, hogy Te az előbbi csoportba tartozol. Természetesen meg sem lepődöm, hiszen az évek során már rengeteg furcsaságot tapasztaltam, de az olvasónak talán meghökkentő, hogy hogyan lehet ennyire naív sok-sok felhasználó. Megpróbálom tehát számba venni, hogy hol lehet valóban velem érintkezni:

Magyarfoldre.hu fórumon hill néven szerepelek.

A Facebookon a FankaDeli, valamint a Kőházy FankaDeli Ferenc profilt rendezem én, de itt több hét is lehet a válaszadás ideje.

Iwiwen Kőházy FankaDeli Ferenc néven vagyok fenn, de ide csak évente egyszer nézek fel, és nem jut idő a válaszokra.

A myspace.com/fankadeli is én vagyok/voltam, de elhagytam a profil karbantartását mert már nem jut rá idő. Fontos, hogy a koncert és fellépés időpontokat a régi szokással ellentétben, itt a fankadeli.hu oldalon kövessétek nyomon, mert már csak itt frissülnek!

E-mail-ben a fanka@nightchild.hu címen vagyok elérhető, itt néhány naptól, néhány hétig terjedhet a válaszadás ideje. Természetesen a fellépésekkel, és koncertekkel kapcsolatos levelek előnyt élveznek.

Youtube-on a fankadeli felhasználó én vagyok, de itt sem jut idő a válaszokra.

Egyéb helyeken, profilokon és email címeken nem velem érintkezik az olvasó!

Köszönöm szépen, ha ezt tovább adjátok, vagy alkalom adtán "tudtok róla"!