Kedves olvasó! Talán hallottál már róla, hogy hamarosan megjelenik az új lemezem Egyenesen az éjszakából 2 címmel!

A napokban jelenik meg a Reck című válogatáslemez is, melyen általam választott 15 dal hallható rock változatban. Amint kezdjük a Reck lemezek kiküldését egy kis ízelítő is fel fog kerülni a lemezről. Ezt majd a youtube oldalamon megtaláljátok egy héten belül!

A FankaDeli cipők december 18-ra érkeznek meg!
A grafika annyit változott a végleges változatban, hogy a FankaDeli felirat piros lett, hogy "én magam is a zászló része legyek", de egy hét múlva lesz még erről videó!
Képek:
Első kép
Második kép
Harmadik kép

A megjelenés alkalmából rendezünk egy "matiné" jellegű fellépést Budapesten a Club Retropolisban! Hogy miről is szól pontosan ez a dolog?

A FankaDeli cipő ára 11.900 forint lesz. Bizony ez a BK minőségű lábbeli ennyiért talál majd gazdára. Reméljük ezt mindenki egy korrekt ajánlatnak tartja! Ami viszont még kedvezőbb, az az előrendelési opció!

Ha előrendeled a cipőt akkor 9.900 forintot kell érteni fizetni, valamint az előrendelők az Egyenesen az éjszakából 2 albumot a 2000 forintos rendelési ár helyett 1500 forintért vásárolhatják meg a cipő mellé!

Az előrendelők számára a legbiztosabb ha eljönnek a december 18-i eseményre és ott felpróbálják a lábukra a cipőt, hogy lássák a pontos méretet, és úgy vegyék azt át. Természetesen postán is el tudjuk küldeni a cipőt, de akkor kérjük, hogy előtte valahol próbáljatok "BK méretezést", mert a méret helyességéért felelősséget nem tudunk vállalni!

Minden FankaDeli cipő vásárló egy Egyenesen az éjszakából 2 pólót is kap ajándékba, úgyhogy az előrendelésbe a póló méretetek és a lábatok méretét is írjátok meg!

A FankaDeli cipőt az info.nightchild@gmail.com címen lehet előrendelni, pontos postai adatokkal és telefonszámmal! Ha nem kaptok visszajelzést az előrendelés után, akkor valami gond van! Erre figyeljetek oda!

Figyelem!

Nem az info@nightchild.hu címen, vagy a fanka@nightchild.hu címen lehet előrendelni! Az info@nightchild.hu címen a lemezrendelésekkel kapcsolatban tudtok gyors információt szerezni, a fanka@nightchild.hu pedig az én levélcímem!

A lemezrendeléseket és a cipőket a GLS gyorsposta szállítja, vagyis mindenki 3 napon belül meg fogja kapni a rendelését, a megjelenést követő naptól fogva!

A lemezeket és a cipőt csak a december 18-i helyszínen vagy más személyes formában tudom dedikálni! Postai kiküldéseket sajnos nem áll módomban aláírni!

Nagyon köszönöm, hogy ha az eredeti lemezeket választjátok és ezzel támogattok engem! A jövőbeli cipőtulajdonosknak pedig azt kívánom, hogy érezzék jól a lábukat ebben a lábbeliben!

2009.11.28. 12:00