"Kedves Fanka! Hosszú heteken át gondolkodtam hogy írjak-e Neked, vagy sem. Végül is arra a következtetésre jutottam hogy írok."

"Valamit itt az elején le kell szögeznem: alig múltam 13 éves.
Magyarország (vagyis az országom) mindig is érdekelt, főként miután anyám mesélt róla. De végérvényesen akkor kezdtem el tényleg foglalkozni vele, mikor elkezdtek nekünk történelmet tanítani. (Bár azt még mai napig sem értem hogy hogyan lehet történelemnek hívni, amit ezek tanítanak, mert hogy köze nincs hozzá az is biztos!) A lényeg hogy megtudtam mindent amit akartam, és csak akkor döbbentem rá, hogy mennyire butítják az embereket még a történelem hamisítással is. És akkor még ott a média, és had ne soroljam hogy még mi amivel mossák az agyunkat.
Én azt a gondolkodásmódot tartom reálisnak ahogyan te gondolkodsz, vagy én, vagy bármely másik hazafi magyar ember.
TV-t nem nézek, egyszerűen nem tartok rá igényt. Ha netán mégis néznék, akkor is csak felbaszom az idegeimet a sok idióta reklámmal. Gondolom is magamba mindig: ez kell a népnek, bazd, ez kell. Bár tudom hogy ezzel nem tudok változtatni semmin sem (sajnos). Ha valaki elkezd Magyarországról beszélni, hogy így MO, meg úgy MO hogy ez milyen szar hely, meg h én kimegyek az országból amint betöltöm a 18-at stb.. olyankor sír a lelkem. Nem bírom szavakba foglalni hogy mennyire fáj Magyarország mostani helyzete. Elegem van. Akiben még úgy hiszek, az csakis egyedül Te vagy, Fanka. Úgyszólván "Te tartasz életben". Napmintnap a Te rapped önt belém lelket. Egy rohanó világban élünk, ahol már csak saját magunkra vagyunk utalva. Sokszor elgondolkodtam már az öngyilkosságon, voltak perceim ahol már majdnem ki is nyírtam magam, mármint már erősen gondolkodtam azon hogy megteszem. Viszont, eldöntöttem hogy nem fogom magam csak így simába kinyírni. Semmi értelme nem lenne... max nekem lenne jobb (meg azoknak akik utálnak, és azokból elég sok van). Nekem különben is már van egy álmom: ha felnövök, akkor segítek a hazámon. És engem nem fog érdekelni hogy hány éves vagyok... ha eljön az idő akkor igenis, kimegyek az utcára. És akkor már a szüleim sem fognak érdekelni, mármint inkább az hogy mit gondolnak.
Most persze, nézhetsz egy kis elmebeteg pöcsnek. Nem érdekel. Írom amit érzek.
Táborban egy elkezdtem sírni, mikor a Magyar rendőr velünk van c. számodat hallgattam, egyszerűen képtelen voltam magamba tartani azt, ami már évek óta nyomja a lelkem. (Azt hozzá kell tennem hogy amikor megkérdezték miért sírok, akkor csak ennyit feleltem: mert szétszedik az országomat! és erre elkezdtek röhögni rajtam, és az állatok másnap még vissza is mondták a tanárnak, aki erre annyit mondott hogy "...azért röhögtek mert nem tudták felfogni hogy hogy mondhat ilyet egy 12 éves ( akkor még 12 voltam ), mellesleg egy ilyen dologról, amúgy meg a "druszám" vagy...")
Amúgy pedig bocsánat ha zavaros a levelem, csak hát éjjeli 2 van és láz gyötör meg nem is vagyok jól (elkaptam a H1N1-et, azt az új mesterségesen kifejlesztett vírust). De én addig úgysem tudok aludni amíg meg nem írom ezt az e-mailt és el nem küldöm. Pedig most így betegen egy kiadós alvásra lenne szükségem (ha nem lennék beteg akkor is, mert ugye növésben vagyok még). Mondjuk nem tudok aludni, akármilyen fáradt vagyok, én éjszaka élek, viszont nappal még akkor sem bírnék aludni ha fizetnének. Egyszerűen nem tudok.
Mielőtt még elfelejteném (poedig már ezt is rengetegszer leakartam írni egy mailbe és elküldeni neked, de sajnos odáig még csak most jutottam el): rengeteg közös van bennünk. Mielőtt belekezdenék mondandómba, lekell szögeznem: nem hiszek a véletlenekben. Na, kezdem. Egyszer valahol írtad a blogodon hogy te 5 évesen már eltudtál beszélgetni egy felnőttel a világ dolgairól, 8-10 évesen már simán beszélgettél "mindenfélékről", 10-12 évesen pedig már eltudtál volna "véreztetni" egy felnőttet egy-egy szócsatában. Azt már nem tudom hogyan, elmeséltem anyámnak, ő erre csak annyit mondott: Te is.
Azt hiszem, ugyanabban a bejegyzésben írtad, hogy amikor megszülettél akkor maradt egy heg a fülednél a köldökzsinortól és hogy az még mai napig is megvan. Nekem a kezemen van egy heg a köldökzsinortól, az már ott is marad örökre.
A Te szüleid nem a csalótörténelmet tanították Neked, hanem a "valódit". Pont mint nekem.
Ha jól tudom, van két féltestvéred, egy bátyád és egy nővéred, a nővéredre úgy tekintesz mint édestestvéredre. Nekem van egy bátyám és egy nővérem, a bátyám csak a féltestvérem.
Mindketten vidéken élünk (vagyis nem Bp-n).
Szereted Magyarországot. Mint ahogy én is.
Megértettem hogy a homoszexualitás betegség, mint ahogyan Te is.
13 év van köztünk (háhá! arányosság)
1996-ban születtem, egy csütörtöki napon (pontosan augusztus 29.-én), és nézeggettem a 96-os naptárat, április 17.-e is csütörtökre esett. Meg néhány szövegedben említetted hogy gyerekkorodban(?) csúfoltak és lenéztek. Hát engem is.
Tudom aprócska dolgok, és nincs jelentőségük, de érdekes hogy ennyi "közös" van bennünk, legalábbis valamilyen utón-módon. Persze, még tudnék egy-két dolgot mondani, de nem akarlak untatni.
Egyszer talán majd én is NightChild-os akarok lenni, oké, tudom sok mindenki az akar lenni, meg miért pont engem vennél be... de nem csak akarok lenni, hanem én teszek is azért vmit hogy egyszer talán bekerülhessek, ha még nem is sikerül, akkor is megpróbáltam tenni vmit érte, és már az is több a semminél.
Viszont ezt még lekell írnom: egyszer a legjobb barátnőm itt aludt nálam, én meg reggel felébredtem, ilyen félálomban kómásan ránéztem, aztán becsuktam a szemem és visszaaludtam, és ugyanazt álmodtam h ott fekszik mellettem, erre ilyetszóltam neki: "Nyugodtan nézheted FankaDelit és blugyoghatsz is hozzá!", és kb olyan 2 perc múlva felfogtam mit mondtam, felpattantak a szemeim, és elkezdtem röhögni, mire felébredt és mondtam h mit mondtam meg minden. Erre azt mondta: "Hallottam hogy mondtál valamit, de igazából nem fogtam fel a jelentését."
És így még ki is derült rólam hogy álmomban beszélek, és mellesleg Rólad. :D
Gondoltam ezt leírom Neked, hátha derülsz rajta egy jót. :)
De viszont mostmár megyek, lassan fél 3, nekem meg reggel kelnem kell.
Szebb jövőt,
üdv"

2009.11.09. 14:37