"Kedves Feri! Egy 14 éves fiú vagyok, nem keresek nem dolgozok, DE tudom mi az a munka hétvégéken 4 órakor gumicsizmában indultam édes apámmal a disznó ölésre."

"Amíg a többiek nyáron pihentek én téglát hordtam cserepet pakoltam. 9 évesen már tudtam miaz mikor az ember elfáradva fekszik az ágyon és csak aludni szeretne nincs kedve semmi máshoz. Nem voltam soha bajkeverő ember. Tanultam mindig, mégis tudatlan maradtam szerintem nagyon nagy szégyen hogy 5. as koromban foggalmam sem volt trianonról.DE a legnagyobb baj hogy 8.as vagyok, az osztályomban én vagyok az egyetlen akit érdekel mi történt velünk! Ez engem nagyon bánt nagyon sért az a tény hogy a magyarságunkat csak üuuml;nnepekkor (márc 15) veszük elő. A sok velem egyidős nem tudja mi az a felvidék vagy erdély nem találkozott még azal a szóval hogy székely.Még mások cigiznek, isznak, drogoznak addig én tanulok hogy valamikor talán segíthessek magyarország feltámadásaban ott legyek mikor az erdélyi a magyarok kitartásuknak hála újra magyar állam polgárok lehessenek.
Kerültem a bajt mindig de most megtalált. Indulatokkal telnek soraim elnézést is kérnék miatta de itt kiadom minden dühöm.
Munkásságodat már 2 éve nyomon követem, eggyet nem értettem soha: Rendőrállam. Hát sikerült megértenem mikor a 2006-os eseményekről videókat leírásokat olvastam. Én egy kis városban élek. Ahogy az a Parlamentben is elhangzott a rendőröknek be kell termelniük a költségvetésüket bírságokból én ennek áldozatul is estem: Nagy mamámhoz tartva biciklivel a jó házi töltött káposztáért megcsörrent a telefnonom felvettem mikor a beszélgetést befejeztem telefont elraktam míg a zsebembe beraktam mindkét kezelmel elraktam a telefont tehát úgynevezett 0-a kezeztem. Egy rendőr kocsi ált a kanyarnál le is állítottak. Nos az én állás pontom: igazuk van 0-a kezeztem elüthettem volna akárkit és a kreszt is meg sértettem. De a büntetés végrehajtása kicsit megszégyenítő volt életem első nagy pofonának fogtam fel. Mikor az adataimat diktáltam le egy ember arra járt félkézzel fogta a kormányt másik kezével telefonált. Rászoltak az oda ment kezett fogtak röhögtek egyet majd továbbált, az a férfi szerintem vagy 30 éves körül lehetett nem büntették meg én 1995 szeptember 26.án születtem tehát most volt a születés napom most lettem 14 éves vagyis büntethető nincs keresetem de megbüntettek jolvan igazuk volt de ilyen pofátlanul még röhögtek is rajtam mikor megáltam és mondtam hogy elnézést csak egy pillanatra engedtem el.Adtak egy csekket és egy olyan papírt amit nekik kikellett volna tölteni de nem töltöttek ki csak az eredeti példányt amit ugyebár megtartanak.
Ez hittemben ,nézeteimben megerősített tenni fogok érte hogy mással ne tehesék meg. És egy szívemnek kedves szólás: "Nem az a magyar akinek a szülei magyarok hanem az akinek az unokái is azok lesznek""

2009.11.05. 15:09