Kedves olvasók! Ennek a cikknek az apropója eredetileg egy nagyon egyszerű és nemes köszönet nyilvánítás lett volna, amelyet most szeretnék is elkövetni!

Si-Fu Máday Norbert és jómagam nevében nagyon hálásan köszönjük mindazt a temérdek visszajelzést amely a "Lehetetlen nem létezik" című dal utóéletét jellemzi ezekben a napokban és órákban is!

A mester az életét tette fel arra, hogy a magyarokat oktassa arra, hogy hogyan tudjuk a legnemesebb és leghatékonyabb módon megvédeni magunkat, én pedig az életem tettem fel arra, hogy ugyanezt a fejünkben hogyan tudjuk véghezvinni. Nagyon sok munka áll mögöttünk és talán még több előttünk, így hát gyarló félrebeszélés lenne, ha nem ismernénk el és olykor nem hangsúlyoznánk ki a biztatás fontosságát. Si-Fu Máday Norbert munkásságának a gyümölcsei életmentő nemes mozdulatok, az én tevékenykedésem gyümölcsei pedig ébredező elmék. Jóformán erre a két dologra van most szüksége népünknek, hiszen a többi lépés ebből a gyökérzetből születik és bújik ki a föld fölé! Talán nem kell magyaráznom, hogy a hit, a becsület és az erő manapság a föld alá kényszerül, hiszen a nemes küzdelmet barbárságnak titulálják, az elnyomás elleni harcot pedig terrorizmusnak. Mellékesen de fontosnak tartom megjegyezni, hogy őszintén remélem, hogy ma Magyarországon én lehetek az első számú szellemi terrorista, hiszen ettől nagyobb dicséret nem is kell nekem a regnáló hatalomtól és láncos kutyáitól!

Természetesen, ahogyan az lenni szokott, szinte minden FankaDeli dalnak, vagy velem kapcsolatos történésnek van valamilyen utóélete. Nem is szeretném rabolni egyetlen olvasó idejét sem, így hát a lényegre térek.

Az ATV agymosási módszereiről szinte mindannyiunknak tiszta képe lehet, a Vidám vasárnapos megfejtésektől, a híradón és beszélgetős műsorokon át a néger bűnözők Jézus Krisztushoz való "megtérős" jelenetein át. Nyilván egy felvilágosultabb nemzeti érzelmű ember számára teljességgel elfogadhatatlan, az amit az ATV, az "őszödi beszéd féle" MSZP párttelevíziója képvisel. Így hát könnyű megállapítani, hogy ahogy a történelemben oly sokszor, az ellenség ismételten a kapuinkon belül tartózkodik. A bolsevik-kommunista szellemiség 120 millió áldozatáról nem csak a magyarság tudna mesélni, hanem akár egy fehér-orosz katona leszármazottja is. Az utódpárt és az őt kiszolgáló televízió, valamint rádió amely az Info rádió nevet valamint Klub rádió nevet viseli, így hát könnyűszerrel beazonosítható. Nem is ez most a lényeg. Mások megírják helyettem tényfeltáró cikkeiket az áaacute;ltalam felsorolt intézményekben folyó ügyletekről és egy szép napon az említett intézmények bezárása sem az én feladatom lesz. Én most csak reagálni szeretnék arra, hogy az ATV mit is nevez 2009-ben újságírásnak. A cikket megelőző magánbeszélgetésemben amelyet egy barátommal folytattam, utaltam arra, hogy véleményem szerint mennyi IQ pontja lehet az ATV szerkesztőinek és újságíróinak, hogy ilyen módon "harcolnak" a bolsevizmusért, de most nem ilyen minőségben szeretném közre adni gondolataim. Íme tehát az ATV főoldalán megjelent cikk, ha lehet ezt annak nevezni, valamint a reagálásom:

"Simicskó István a főszereplő a kurucinfós sztár klipjében"

Érdemes egy két dolgot tisztázni kedves ATV! Simicskó István nem főszereplő ebben a videóklippben, ugyanis itt nincs főszereplő. Talán még Önöknek is feltűnt, hogy rólam sincs úgynevezett "szájszinkronos" jelent, mivel tisztán a Wing Tsun Kung Fu-t szerettük volna bemutatni, politikai, vallási és etnikai hovatartozás nélkül. Vannak olyan küzdősportok (A Wing Tsun Kung Fu nem küzdősport, hanem harci rendszer) ahol a hungarofóbia úgymond követelmény, itt viszont talán feltűnt Önöknek, hogy minden diákon és mesteren ott van a Magyar Címer, amely összeköt bennünket! Talán érdemesebb lett volna ezt választani szalagcímnek! Rögtön hitelesebb lett volna! A kuruc.info sok dalt és cikket átvett tőlem, így hát ez a "kurucinfós sztár" megint csak Bolgár György után szabadon, az Önök oldalán lépten-nyomon fellelhető torzítás. De ez már úgymond a napkeltében sem jön be és hamarosan az újságírásban is ki fog fulladni. Ha Önök valóban újságírók lennének, akkor beírták volna a google-be, hogy "fankadeli" és azonnal rájöttek volna, hogy honnan is ered az én "sztárságom". De nyilván itt egy Fideszes képviselőt kell kapcsolatba hozni a kurucinfóval úgy, hogy közben még egy a nemzeti oldalon ismert és elismert embert is a lehető legjobban besározzanak. Ez a feladat, avagy talán inkább a parancs.

"A képsorok egy kung-fu központban készültek."

Ez sem teljesen igaz. De legalább valami minimálisan "valósnak" csúfolható állítás a cikkből.

"Ismerős arc tűnik fel a FankaDeli művésznéven alkotó Kőházy Ferenc „Lehetetlen nem létezik” című klipjében: A kungfu edzésközpontban forgatott filmben többször feltűnik Simicskó István, országgyűlési képviselő, a KDNP frakcióvezető-helyettese, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke."

Fura, hogy az ATV informatikai rendszerén az Ismerős arc szóösszetétel még nincs letiltva. Na persze félre a tréfát. A kérdést Önök fel sem merték tenni, hiszen magában a kérdésben lenne a válasz is, amely azonnal mutatná a cikkük minőségét! De ne aggódjanak, majd én felteszem a kérdést! A kérdés egyszerű! Hogy kerül a képre Simicskó István, amikor FankaDeli egy nemzeti radikális fasiszta-trappista-masiniszta-neonáci-emberevő és Simicskó István pedig egy a higgadtságáról és megfontoltságáról ismert, közel sem radikális demokrata!? Nagyon egyszerű kedves ATV! Meg kellene tanulni gondolkodni és nem elnézni a képsorok mellett! Minket ha tetszik, ha nem, összeköt a Magyar Címer, a Wing Tsun Kung Fu, valamint Máday Norbertet, a Simicskó Istvánnal való barátságuk! Én vélelmezem, hogy Önöknél az ilyen jellegű fogalmak nem képviselnek összetartó erőt, de mifelénk igen! Valóban! Én nem értek egyet a Fidesz politikájával, de ebben a klippben nem erről volt szó, így hát Simicskó István odaállt mellém, én pedig mellé. Értem én, hogy Önök ebből próbálnak kisütni valamit, amire csak biztatni tudom Önöket, hiszen egy nehéz nap után, még ha gyarló dolog is, de jó látni az ellenfél öngóljait. Főleg ha ilyen látványosak.

"Simicskó a többi sportolóval együtt különböző elemeket gyakorol FankaDeli zenéjére, emellett többször látható, amint az edzővel végez gyakorlatokat. FankaDeli mellett ő tűnik fel a legtöbbször a klipen."

A Wing Tsun Kung Fu nem sport, ami tény, ahogy ilyen formán az Önök tevékenysége sem nevezhető újságírásnak. Ha 2009-ben annyira nem képes az ATV újságírója, hogy a google-be beírja, hogy Wing Tsun és három vagy maximum öt mondatot elolvasson róla, akkor úgy gondolom, nem bántom meg magukat azzal, ha a tényfeltáró profiljukat, az RTL Klub és társainak minőségével állítom párhuzamba. Egyszerűbben. Hazudni, ferdíteni, torzítani és megpróbálni agyat mosni... az megy. Továbbá. Nem végez FankaDeli zenéjére senki semmiféle gyakorlatot. Ez talán már a nagymamák számára is világos lehet, hogy ez a demagóg félrevezető hangnem mire hivatott. Ez nem TV torna ugyanis! A gyakorlatoknak semmi köze a zenéhez. A zene alatt mennek a Wing Tsun mozdulataival kapcsolatos képsorok. Vélhetően ezt is nehéz Önöknél megállapítani. Az Önök szerint "edző", Si-Fu Máday Norber, világszerte elismert Mester, aki többek közt a kelet-európai Wing Tsun szövetség fő Instructora! Ismétlem uraim! Mester! Nem edző. Tudom, hogy Önöknél az elvtárs szón nehéz túljutni, de kérem tanuljanak meg egyéb jelzőket is. Van aki művész, nem kortárs művész, hanem tényleg művész és van aki pedig mester! Nyilván a homályos félrevezetésen túl tények is vannak. Szabó Csaba tűnik fel a legtöbbször a képsorokon ha már itt tartunk, csak ő nem fideszes képviselő, őt nem kell megpróbálni besározni. Utána következik Máday Norbert Mester! Persze számolgathatom én a képkockákat, hiszen itt nem erről van szó! Önök szerint fontos kihangsúlyozni, hogy Simicskó István tűnik fel a legtöbbször! "Úristen"! Teszi fel a hű ATV olvasó és néző a kérdést magában! "Akkor mik lehetnek még itt a háttérben?!" Egyedül azon csodálkozom, hogy azt meg sem említették, hogy milyen félelemkeltő a fekete-fehér-piros egyenruha, amely azon túl, hogy egyenruha, ráadásul egy harci rendszerrel kapcsolatban, -amit ilyen formán lehet be is kéne tiltani,- még ezen felül a Magyar Gárda egyenruhájának a színeivel is összhangban van. Bizony vannak még itt feltáratlan szálak! Kedves uraim! Lássanak munkához, ki tudja mire akadnak még rá! Viszont egy valamit érdemes megjegyezni még! A kuruc infó tételesen zsidesznek hívja a fideszt és enyhén szólva nincs jó véleménnyel a "narancssárgák" ügyködéséről. Ez a kuruc infó akinek én magam el sem küldtem a klippet, szó nélkül fogta magát és kitette a videót, mindenféle kommentár nélkül, mert még nekik is az a fontosabb, hogy fiatalok és öregek együtt, tevőlegesen (nem a fotelből) Magyar Címerrel, egyenruhában, egyfajta szellemiséget közvetítsenek! Igen Uraim! A kuruc infó aki mindenféle "hungarofóbiára" és a fidesszel kapcsolatos dologra igencsak érzékeny, kommentár nélkül, teljesen magától adta közre ezt a videót, mert még őket sem érdekelte Simicskó István, hiszen a dal üzenete ezen enyhén szólva túlmutat! Van mit tanulniuk a kuruc infótól, pláne az újságírásról!

"FankaDeli – akit a szélsőjobboldali rajongók a legjobb nemzeti érzelmű rapperként tartanak számon – önálló dossziéval rendelkezik a neonáci kuruc.infó-n, írásai rendszeresen jelennek meg az oldalon."

Kedves Uraim! Ott van az az átkozott google, sokadszorra mondom. Beírták volna a nevem, akkor látnák, hogy a szélsőjobboldali hallgatók elenyésző számmal vannak jelen az én munkásságom végtermékeinek árnyékában! Nem mintha zavarnának, mert én is szélsőjobboldalinak érzem magam, a jelenleg folyó politikai puhapöcsséghez képest! De! Nézzenek már meg máskor egy Álmodtam című számot a youtube rendszerén, vagy az Ezt most című számot ugyan, hogy csak kettőt említsek. Egyrészt mifelénk nincsenek rajongók, nekem hallgatóim vannak. Sztárok és rajongók az Önök neo-liberális világában élnek, illetve tartják őket életben mesterségesen! Én, magam tartottam el és magamtól jutottam oda, ahol "most állok". Az "emberektől" kérdezzék meg, hogy ki vagyok, mindenféle politikai előjel nélkül, ha merik. Ugyanis az MSZP minisztereinek gyermekei is sokan FankaDelit hallgatnak. Ahogy sokan az Önök gyermekei közül is! De FankaDeliről megpróbálni objektíven nyilatkozni az rettentő veszélyes mert még a végén kiderül, hogy a Magyar földre című lemezének igaz minden sora. Az pedig valóban oda vezet hosszú távon, hogy Önök a komplett apparátusukkal munka nélkül maradnak. Illetve bocsánat! Ha magyar föld újra magyar kézbe kerül, akkor a földeken lesz munka bőven kedves Uraim! Készüljenek testben és lélekben! Most biztos nagyon félelemkeltő-kirekesztő-neonáci-rasszista-trappista voltam, de ez az igazság. Még valami! A kuruc infón más is rendelkezik Önálló dossziéval, akár ilyen, akár olyan előjellel. Semmi közöm a dologhoz, nyilván nem tehetek arról, hogy a kuruc infósok egy külön dossziéba szedték össze a munkásságom. Viszont FankaDeli Feri nem megy bele ebbe a gusztustalan és nevetséges színjátékba, amit manapság én "elhatárolódó-show"-nak hívok. Ha valami lesz amitől el akarok határolódni akkor az a magyargyűlölet, ami tombol az Önök berkein belül! De én elhatárolódás helyett teszek ez ellen! Nagy különbség! Azonban amíg Önök "velünk" kapcsolatban beszélnek neo-nácizmusról, addig homoszexuálisok vonulnak fel Budapest történelmi utcáin, a magyarságot ellehetetlenítik minden szempontból, a gazdáinkat kisemmizik és öngyilkosságba hajszolják, a hatalom napról napra politikai foglyokat ejt, a fiatalság identitását atomonként szétzilálják és élő robotokká teszik őket stb stb... Önök pedig az ATV főoldalán egy nemes és hatékony harci rendszert próbálnak meg kurucinfóval, meg nácizással, meg fideszezéssel összekutyulni és végeredményben számomra sem világos irányvonal mentén mocskolni!? Ha így folyik tovább a közélet Magyarországon ahogy jelen pillanatban, akkor hamarosan mindegyik munkatársuknak lesz legalább egy olyan családtagja akit megtámadtak az utcán. Jobb esetben túléli, rosszabb esetben meglincselik, ami manapság már mindennapos, amit Önök természetesen elhallgatnak. Na majd akkor Önök is fel fognak keresni egy Wing Tsun Kung Fu iskolát és amikor szembesülnek azzal, hogy a szövetségben kötelező felvarrni a Magyar Címert, akkor remélem Önök is jobb emberré válnak majd! Szívből kívánom Önöknek! Továbbá azt is szívből kívánom Önöknek, hogy a rég elfeledett előszobatükröket szereljék vissza és használják is rendeltetés szerűen! A neonácizmus áldozata a magyar nép! Csak a nevet megváltoztatták neo-liberalizmusra. Az, hogy Önök erről napi 24 órában hallgatnak bűn. Hogy lészen e bocsánat, azt a jövőre és utána a Jó Istenre bízzuk! Addig is tanuljanak a kurc infótól "úri emberséget"!

A Lehetetlen nem létezik című dal a képre kattintva tekinthető meg!

2009.09.21. 12:42