Ez a cikk arra hivatott, hogy egyszerűen és tömören informáljon mindenkit az új pólók rendelésével kapcsolatos tudnivalókról! 

Nem szeretnék túlságosan szájbarágós lenni, de szerintem a legegyszerűbb forma jelen esetben az, ha feltételezhető kérdéseket teszek fel, és gyorsan meg is válaszolom őket. Lássuk hát!


Hol tudom megnézni az új pólókat?

A Pólók, cipők menüpontban, a póló grafika kódok címet viselő cikkben! A grafikákon egy "egyedi póló" a példa, amit egy Károly nevet viselő 86-ban született rendelő kért.

Mennyibe kerülnek az új pólók?

Kétféle új póló van. Az egyik aminek az egyik karján "F" betű van. Ez a mondjuk úgy "sima" változat. Ennek az ára 2500 forint (plusz postaköltség). A másik az úgynevezett egyedi változat, ahol a póló másik karján a rendelő által megadott betű és évszám szerepel (az egyiken ugyanúgy az F betű mint a "sima" póló esetében). Ennek az ára 3000 forint (plusz postaköltség).

Hogyan tudok hozzájutni az új pólókhoz?

Csak és kizárólag rendelés útján, a fankadeli.hu webáruházából.

Hogyan tudom használni a webáruházat?

Erről pontos leírást találsz a GY.I.K. menüpontban!

Mikortól szállítják az új pólókat?

A pólók már most megrendelhetőek. A kiszállítás december 17-én kezdődik, hogy karácsony estéig minden rendelő megkapja a pólókat!

Milyen anyagból vannak a pólók?

100% pamut pólók igényes vastagsággal, tehát nem olyan pólókról van szó, amin át lehet látni.

Pontosan hogyan kell a pólókat megrendelni?

A webáruház menüpontban lehet megrendelni a pólókat. Attól függően, hogy egyedi vagy a "sima" változatot rendeljük, be kell lépnünk az adott kategóriába, majd ott kiválasztani a változókat, amely a méret, a szín, a darabszám, valamint a legfontosabb, a grafika kódja, a sima pólók esetében. A kódokhoz tartozó grafikákat a már korábban említett póló grafika kódok című cikkben találjátok, a pólók, cipők menüpontban! Egyedi póló rendelése esetén természetesen a majdani tulajdonos nevének kezdőbetűjét, és az ő születési évszámát adjátok meg! Ékezetes betűk oldalra nincsenek, reméljük ez nem teszi túlságosan "fegyelmezetté" a lehetőségeket.

A karácsonyi időszak után mennyi idő alatt érkeznek meg a pólók?

A pólók nem 3 nap alatt kerülnek kézbesítésre mint a lemezek, hanem 5 napot számoljatok rá, és természetesen ugyanúgy a GLS futár viszi házhoz.

Miért nincs konkrétan FankaDeli felirat a pólókon?

Azért "csak" egy "F" betű van, hogy senkit ne érhessen atrocitás emiatt. Ha szóba kerül az idézet, a póló tulajdonosa úgyis elmondja, hogy miről van szó, ha úgy gondolja. Számomra az "üzenet" a fontos, nem "FankaDeli feliratos szendvicsembereket" szeretnék, hanem, hogy minél több helyen induljon el valami féle párbeszéd a pólókon látható idézetektől vezérelve.