Az oldal "építése" folyamatosan zajlik, bár ahogy nézem legalább 1 év lesz mire úgy-ahogy feltöltöm azt a tartalmat amit elképzeltem.

Néhány szóban gyorsan kitérnék rá, hogy nagyjából miket és hogyan gondoltam. A Gy.I.K. menüpont a gyakran ismételt kérdések menüpontja lesz, melyben minden rosszindulatot mellőzve, a már ezerszer átrágott és megvitatott kérdésekre próbálok gyors és velős választ adni. Az Írásaim menüpontban a régi fankadeli.hu-s írások lesznek olvashatóak, valamint az új írások is nyilván majd ide kerülnek.


Az Életem menüpont még kissé homályos számomra is, szóval ezt még picit érlelem. A Night Child menüpontban egy körkép lesz a Night Child arhívummal kapcsolatban, hiszen mégiscsak a magyar hiphop történelem egy cikkejéről van szó. Talán ennyit megérdemel, ha más miatt nem is, de okulás képpen. A Suhancos menüpont ugyanaz lesz mint a Night Child csak a Suhancosról. A Letöltésekbe értelem szerűen letölthető anyagok kerülnek. A Webáruház szintén értelem szerűen azt szolgálja majd, hogy egyszerűen és kényelmesen lehessen rendelni, csomagot összeállítani. Itt fontos megjegyezni, hogy a tervek szerint végre gördülékeny lesz a cipő és póló rendelés is. A Stúdió menüpontban a fű alatt újraindult stúdiómról lesz néhány szó és tudnivaló. A Albumok menüpont neve el lett rontva, mert Lemezek lesz hamarosan helyette. Itt értelem szerűen a megjelent lemezekről lesz minél több információ. A Dalok menüpontban főként a klippes, valamint a jobban ismert dalokat szeretném a saját meglátásaim szerint "magyarázni". A Képek menüpont adja magát, már egy kis ízelítő is felkerült egyfajta "tesztüzem" jelleggel, valamint a videók menüpontba egy általam kigondolt dokumentumfilm szerű sorozatot szeretnék a jövőben. A Kapcsolat menüpont sincs még kész egyelőre, szóval tégláról téglára haladunk, de végre haladunk...